Suomi
Gamereactor
uutiset
XIII

XIII:n Remake-versio on työn alla

Remake-versio näyttäisi olevan tulossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuhoisan julkaisun jälkeen on paljastunut, että XIII Remake on saamassa uusintaversion, jota työstää ranskalainen kehittäjä Tower Five. Pelin Steam-sivulla julkaistussa blogikirjoituksessa kerrotaan näin. Ilmaisen päivityksen tavoitteena on tarjota pelikokemus, joka näyttää pelin sen suunnitellussa muodossa.

"Laatustandardien saavuttamiseksi ja optimaalisen pelikokemuksen tarjoamiseksi Microids päätti uskoa XIII Remaken kehittämisen ranskalaiselle Tower Five -studiolle (Lornsword: Winter Chronicle). Suuren päivitysversion parissa on tehty töitä yli vuoden päivät".

Lausunto jatkuu: "pelin omistajat saavat ilmaisen päivityksen ja nauttivat pelistä sen suunnitellussa muodossa. Kehitysstudio muokkasi koko pelin taiteellisuudesta tekoälyyn ja lisäsi lukuisia teknisiä parannuksia."

Päivityksen on määrä saapua 13. syyskuuta 2022, ja se sisältää useita uusia ominaisuuksia, kuten online-moninpelin, hienostunutta taidetyyliä, parannetun tekoälyn, muokatun HUDin, paremmat äänet, 60 freimin tuen uuden sukupolven konsoleissa ja 30 freimin tuen Switchissä.

XIII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tällainen on uusitun XIII-pelin kansi

Tällainen on uusitun XIII-pelin kansi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Playmagic ja Microids työstävät tällä hetkellä uusintaversiota toimintapelistä XIII, joka julkaistiin vuonna 2003. Se perustui belgialaiseen sarjakuvaan, joka puolestaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä