Suomi
Gamereactor
uutiset
Return to Monkey Island

Myrkylliset pelaajat saivat Ron Gilbertin lopettamaan tiedottamisen Monkey Island -pelistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tiedämme kaikki, kuinka myrkyllinen internet voi olla, ja ihmiset näyttävät näkevän kommenttiosion mahdollisuutena sanoa asioita, joita he eivät koskaan tekisi oikeassa elämässä. Yksi henkilö ei siedä enää moista käytöstä ja hän on peliteollisuuden veteraani Ron Gilbert.

Ei ole edes kahta kuukautta siitä, kun Gilbert kertoi riiteli fanien kanssa, sillä nämä yrittivät estää häntä tekemästä Return to Monkey Islandia. Samalla Gilbertille kommentoitiin, että hänen pitäisi sitoutua asioihin, joita hän sanoi kauan sitten. Valitettavasti asiat ovat vain pahentuneet, ja Gilbert kirjoitti eilen, että hän ei kerro enää jatkossa asioita Return to Monkey Islandista. Lisäksi hän sulkee kommenttiosion blogissaan:

"Suljen kommenttiosion. Ihmiset ovat vain ilkeitä ja minun on poistettava henkilökohtaiset ja hyökkäävät kommentit. Se on mahtava peli ja kaikki tiimin jäsenet ovat siitä erittäin ylpeitä. Pelaa tai älä pelaa sitä, mutta älä pilaa kokemusta kaikilta muilta. En julkaise pelistä enää postauksia. Jakamisen ilo on otettu pois minulta."

Guybrush Threepwoodin ääni, Dominic Armato, tiivistää kaiken melko hyvin alla olevassa twiitissä. Toivotaan, että se saa ainakin jotkut fanit miettimään kahdesti ennen kuin he julkaisevat myrkyllisiä juttuja.

Return to Monkey Island

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä