Suomi
Gamereactor
uutiset
Spellbreak

Spellbreak lopettaa toimintansa ensi vuonna

Blizzardin kerrotaan ostaneen kehittäjän, Proletariatin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Neljän vuoden kehitystyön jälkeen Proletariat on ilmoittanut, että maaginen Battle Royale -peli Spellbreak suljetaan virallisesti vuoden 2023 alussa. Näin kerrotaan blogiviestissä, mutta tarkan syyn osalta tämä näyttää liittyvän siihen tosiasiaan, että Blizzardilla on aikomus hankkia kehittäjä itselleen, kertoo GamesBeat.

Proletariatin varsinaisessa lausunnossa Spellbreakin sulkemisesta todetaan, että se "oli kunnianhimoinen projekti, jossa tiimimme rikkoi uusia rajoja suunnittelussa ja kehityksessä. Olemme innoissamme jatkaessamme innovointia, luodessamme uusia nimikkeitä tulevaisuudessa."

Proletariatin toimitusjohtajan Seth Sivakin jatkopostaus Reddit-sivustolla viittaa tähän uutiseen.

"Valitettavasti peliala on vaikea bisnes. Spellbreak ei onnistunut murtautumaan läpi ja saavuttamaan kestävää jalansijaa, jotta voisimme jatkaa investointeja siihen unelmoimallamme tavalla. Valitsimme kovan tien itsenäisenä studiona ja päätimme kilpailla joidenkin maailman suurimpien pelien kanssa. Vaikka emme saaneet tarvittavaa pakonopeutta, niin en silti kadu rohkeita päätöksiä, joita teimme herättäessämme Spellbreakin henkiin."

Uutiset siitä, että Blizzard aikoo ostaa kehittäjän, ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta GamesBeat raportoi, että tämä on suurin Blizzardin tekemä ja tulossa oleva hankinta, jotta studio voi jatkaa sen aika- ja laatutavoitteiden saavuttamista World of Warcraftille.

Spellbreak

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Arviossa vauhdikas Spellbreak

Arviossa vauhdikas Spellbreak

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Torstain iltapäivässä Gamereactorin avustaja Risto Karinkanta arvioi vauhdikkaan Battle Royalen Spellbreak. Lue arvio täältä.

0
Moninpeli Spellbreak ulkona 3. syyskuuta

Moninpeli Spellbreak ulkona 3. syyskuuta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamescomin Opening Night Live -lähetyksessä nähtiin Proletariatin värikäs moninpeli Spellbreak, joka julkaistaan 3. syyskuuta Nintendo Switchille, PS4:lle ja Xbox...



Ladataan seuraavaa sisältöä