Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Frontiers

Sonic Frontiersin maailmasta ja taisteluista kerrottiin uusia yksityiskohtia

Nintendo Direct Minin kertoma pieni "tiiseri" vahvistaa myös Switch-version saapumisen ensi talvena.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sonic Frontiersista tehty uusi video esitteli sinisen siilin seikkailemista Nintendo Switchillä, ja vahvisti näin julkaisun saapuvan talvella myös Switchille.

Saimme nähdä myös katsauksen Sonicin taistelujärjestelmästä hänen seikkailussaan Starfall Islands -saarten halki. Taistelumekaniikka pohjautuu tähdättäviin ja ketjutettuihin yhdistelmiin, joiden avulla voidaan moninkertaistaa vihollisten saamat vauriot. Samalla esiteltiin myös parry-tyyppinen torjunta, joka mahdollistaa vastahyökkäyksen. Näimme myös eräänlaisen sininen sumeus -nimisen toiminnon, joka hyödynsi uutta cyber-spin-kykyä. Sen avulla pyöritään vihollisten ja puzzlejen ympärillä, paljastaen näin monia erilaisia efektejä.

Samalla kerrottiin, että Sonicin on parannettava kykyjään lisätäkseen nopeuttaan jopa entisestään ja parantaakseen hyökkäysvoimaansa. Samalla siiliystävämme tutkii kadonneen saaren sivilisaation raunioita ja matkustaa uudelle alueelle, jonka nimi on </strong>Kyberavaruus</strong>. Matkalta löydetään salaperäisiä avaimia, jotka näyttävät olevan seikkailun keskeinen osa.

Sonic FrontiersSonic Frontiers

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä