Suomi
Gamereactor
uutiset

Christian Bale voisi näytellä Batmania uudelleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, että näkisimme Christian Balen Pimeän ritarin roolissa neljättä kertaa, mutta tähden itsensä mukaan hän varmasti harkitsisi palaamista rooliin, jos olosuhteet olisivat oikeat. Haastattelussa ScreenRant-sivustolla Christian Balelta kysyttiin, onko häntä koskaan pyydetty näyttelemään Batmania uudelleen. Mihin hän vastasi, että "ei, kukaan ei ole maininnut sitä tai tuonut sitä minulle esiin", mutta hän olisi ehdottomasti mukana pelissä, jos Nolan itse tulisi ja kysyisi häneltä.

"Minulla oli sopimus Chris Nolanin kanssa. Sanoimme: "Kuulkaahan. Tehdään kolme elokuvaa, jos olemme onnekkaita ja onnistumme niiden luomisessa. Ja sitten kävellään pois. Älkäämme viipykö liian kauan." Mielessäni olisi jotain, jos Chris Nolan joskus sanoisi itselleen: "Tiedätkö mitä, minulla on toinen tarina kerrottavana." Ja jos hän haluaisi kertoa sen tarinan kanssani, olisin mukana."

Vähintäänkin kiehtova ajatus, uusi Batman-tarina Chris Nolanilta samassa hengessä kuin kolme edellistä elokuvaa ja Bale maskin takana. Mitä mieltä olet neljännestä Dark Knight -elokuvasta, jossa on sama joukkue ja näyttelijät?

Christian Bale voisi näytellä Batmania uudelleen


Ladataan seuraavaa sisältöä