LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset

      Square Enix haluaa luoda "tarinakeskeisen NFT:n" peleihinsä

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Huolimatta siitä, että sekä suuri osa peliteollisuudesta että erityisesti pelaajat ovat olleet uskomattoman kriittisiä niin sanottua NFT:tä kohtaan, muutamat yritykset ovat jatkaneet sillä linjalla, että tulevaisuudessa on enemmän tapoja saada pelaajat käyttämään rahaa peleihin. Yksi tällä linjalla olevista on Square Enix.

      Äskettäisessä sijoittajaesittelyssä toimitusjohtaja Yosuka Masuda sanoi, että vaikka lohkoketjupohjaisia ​​Final Fantasy -pelejä ei ole tulossa pian, voimme odottaa NFT:n tarjoavan "tarinapohjaista sisältöä". Siliconera kirjoittaa seuraavaa japanilaisten tietojen perusteella:

      "Square Enix paljasti aikeensa sisällyttää NFT:t liiketoimintamalliinsa jollain konkreettisella tavalla. Tämä sisältää lohkoketjupelien ja viihteen kehittämisen ja ennen kaikkea tarinoihin keskittyvien NFT:iden tuotannon. Tämä on Square Enixin keskipitkän aikavälin strategiaa."

      Mitä ajattelet tällaisesta toiminnasta?

      Square Enix haluaa luoda "tarinakeskeisen NFT:n" peleihinsä


      Ladataan seuraavaa sisältöä