Suomi
Gamereactor
uutiset

Halo-sarja sai Paramount+:n kasvamaan nopeasti - ihmiset katsoivat sarjan kaikki jaksot

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo-sarja sai vihdoin ensi-iltansa aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun lähes kaksi vuosikymmentä oli odotettu oikeaa Halo-aiheista liveshow'ta. Se näytettiin Paramount+:lla, joka otti melkoisia riskejä sarjan kanssa, koska sen tuottaminen oli todella kallista. Yksi ainoa jakso vaati 10 miljoonan dollarin panostuksen.

Vaikka jotkut pelifanit eivät pitäneet sarjan kaikista puolista, niin riski kannatti silti lopulta, kuten Variety kertoo uutisessaan. Kävi ilmi, että Halo on Paramount+:n kaikkien aikojen toiseksi suurin ohjelma, jonka voitti vain Yellowstonen esiosa 1883, ja sitä katsoo "jatkuvasti korkea" määrä ihmisiä, jotka katsovat kaikki osat sen sijaan, että muutama jakso jäisi väliin. Kun tähän kaikkeen lisätään Paramount+:n saama suuri lisä käyttäjämääriin Halon kautta, niin on helppo ymmärtää, miksi siitä tulee jatkossa keskeinen osa suoratoistopalvelua.

Halon toinen kausi on jo vahvistettu, ja siinä Pablo Schreiber näyttelee Master Chiefiä. Millaisia ​​odotuksia sinulla on kakkoskaudelta?

Halo-sarja sai Paramount+:n kasvamaan nopeasti - ihmiset katsoivat sarjan kaikki jaksot


Ladataan seuraavaa sisältöä