Suomi
Gamereactor
uutiset
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 -pelin laajennuspassi julkaistiin

Se tuo uutta sisältöä neljässä osassa vuosien 2022 ja 2023 aikana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Faneille on luvassa runsaasti Xenoblade Chronicles 3 -sisältöä julkaisun jälkeen, kuten äskettäin paljastettiin pelille omistetun Nintendo Direct -lähetyksen aikana. Yleisölle kerrottiin, että peli saa laajennuspassin, joka lisää peliin uusia tehtäviä, tarinalinjoja ja hahmoja loppuvuoden 2022 ja 2023 aikana.

Julkaisu jaetaan neljään osaan, joista ensimmäinen julkaistaan avajaispäivänä ja viimeinen ennen vuoden 2023 loppua. Näistä ensimmäinen sisältää joukon asuja jokaiselle hahmolle. Mukana on myös joitakin hyödyllisiä esineitä. Toinen tuo mukanaan uuden hahmon, tehtäviä sekä lisää asuja ja haastetaistelun. Toisen sisältöpaketin on suunniteltu ilmestyvän vuoden 2022 loppuun mennessä, ja se on samanlainen kuin kolmas laajennus, joka saapuu ennen 30. huhtikuuta 2023. Neljäs ja viimeinen laajennus julkaistaan vuoden 2023 loppuun mennessä ja tuo peliin täysin uuden tarinan. Tämä tekee siitä lisäsisältöpaketin merkittävimmän osan.

Laajennuspassin vähittäismyyntihinnat vaihtelevat 23-30 euron haarukassa. Katso laajennuksien tarkempi esittely alapuolella olevalta videolta.

HQ
Xenoblade Chronicles 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä