Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tätä kaikkea tarjoaa The Elder Scrolls Online: High Isle, joka on nyt julkaistu PC:lle

Konsolijulkaisu suunnitteilla 21. kesäkuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Tänään on saatu maailmalle PC:lle The Elder Scrolls Online: High Isle, joka siis on se seuraava iso laajennus ZeniMax Onlinen MMORPG-peliin. Pelaaja matkaa bretonien kotimaahan, ja laajennus tarjoilee joukon uutta tarinaa ja muita ominaisuuksia. Siksi on syytä katsoa tarkemmin, mitä on tarjolla.

HQ

Laajennus jatkaa Legacy of the Bretons -tarinaa, joka alkoi maaliskuussa Ascending Tide DLC:ssä. High Isle -laajennuksessa suunnataan bretonien kotimaahan, ja tutustutaan ritarilliseen yhteiskuntaan, joka on sodan partaalla.

Tarina sisältää 30 tuntia sisältöä, joka vie pelaajan useisiin paikkoihin High Islella, jota siis ei ole ennen nähty The Elder Scrollsissa. Mitä on mukana? Majesteettisia linnoja, vaarallisia viidakoita ja korkeita valkoisia kallioita. Luvassa on siis maalauksellinen alue tutkittavaksi.

The Elder Scrolls Online: High Isle
The Elder Scrolls Online: High IsleThe Elder Scrolls Online: High Isle

Mitä muuta High isle sitten tarjoaa? Mukana on muutama uusi matkakumppani, uusia Public Dungeoneja, World Bosseja, Delveja ja jopa ihan uusi World Events -tapahtuma nimeltä Volcanic Vents. Ja kaiken muun ohella mukana on 12 pelaajan Trial nimeltä Dreadsail Reef, useita itsenäisiä tehtäviä, runsaasti pieniä pelaamista ja käyttöä sujuvoittavia päivityksiä, ja sitten vielä kortteihin nojaava minipeli Tales of Tribute.

Kyseessä on pelin sisäinen korttien keräämistä painottava ja oman pakan kokoamiseen keskittyvä minipeli, jossa on määrä kisata muita pelaajia ja NPC-hahmoja vastaan kievareissa kautta Tamrielin. Peli on luvatusti nopeatempoinen ja taktinen unohtamatta tulostauluja. Näin pääsee kehuskelemaan kaikille kautta koko palvelimen. Mukana on tietenkin omat palkintonsa Tales of Tributessa voittamisessa, ja joukko kerättäviä tavaroita ynnä saavutuksia. Ota siis tuoli alle, kaada itsellesi vähän simaa ja kokeile.

The Elder Scrolls Online: High IsleThe Elder Scrolls Online: High Isle

Ja koska kyseessä on mittava laajennus, The Elder Scrolls: High Isle tarjoaa paljon muitakin mahdollisuuksia, joista monet selviävät lähtemällä tutkimaan bretonien kotimaata. Se onnistuu jo tänään PC:llä, sillä High Isle -laajennus julkaistaan 6. kesäkuuta PC:lle, Macille, Steamissa ja Google Stadialla.

Konsolipelaajien odotus ei sekään ole pitkä, sillä High isle saapuu Playstationille ja Xboxille 21. kesäkuuta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä