Suomi
Gamereactor
uutiset

The Finnish Game Awards juhlii taas ensi viikolla

Paikalla humussa myös Gamereactor

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

15-vuotta täyttävä Pelinkehittäjät ry ja Neogames Finland ry järjestävät perinteikkään The Finnish Game Awards -peligaalan Ravintola Töölön juhlasalissa 25. toukokuuta. Juhlavuoden gaala on tähän mennessä suurin Suomessa järjestetty peligaala. Tarkoituksena on samalla juhlistaa sitä, että koronaviruksen jylläys on nyt ainakin eräässä mielessä ohi.

Jaossa on palkintoja ja tunnustuksia kymmenessä eri kategoriassa, joista illan kruunaa vuoden suomalainen peli (Game of the Year). Voittajaehdokkaat pääkategorioissa ovat aakkosjärjestyksessä 10tons, Housemarque, Hype Hype, Iceflake, Next Games, Nighthouse Games, Redhill Games, Rovio, Supercell ja Tree Men Games. Peligaalassa nähdään ensi kertaa myös uusi, tarkoitusta varten suunniteltu ainutlaatuinen palkinto, jonka on tehnyt kuvanveistäjä Anssi Pulkkinen.

Juhlapuhujana paikan päällä toimii europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri. Väliaikoina suomalaisen e-urheilun kuuluttajalegenda Teemu Hiilinen haastattelee vieraita kisastudiossaan. Illan juontajana toimii Ilkka 'Alan Wake' Vili.

Gaalajuhlallisuudet ovat katsottavissa myös Youtubessa suoratoistona 25.5.2022 alkaen klo 18:40. Katso palkintoehdokkaat täältä.

Mukana gaalan humussa on myös Suomen Gamereactorin päätoimittaja Markus.

The Finnish Game Awards juhlii taas ensi viikolla


Ladataan seuraavaa sisältöä