Suomi
Gamereactor
uutiset
KUUMAA NYT: CES 2022 -sisältö

Razer julkisti muokattavan pelipöydän ja haptisesti värisevän tuolin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän vuoden Consumer Electronics Show eli CES on käynnissä. Razer on nyt esitellyt jotain aidosti uutta ja erilaista. Project Sophia lupaa olla maailman ensimmäinen aito pelipöytä, ja Enki Pro HyperSense on tuoli, joka lupaa väristä haptisesti.

Project Sophia on pöytä, jossa liikutellaan erilaisia sovelluksia hieman Star Trekin malliin. Lasista pöytää voi muokata omaan työskentelyyn sopivaksi.

"From being a pure office productivity set-up through to a gaming, streaming or editing suite, each use has a host of extra peripherals and devices to enhance and improve that experience".

Pöytään saa kiinni 13 lisävehjettä, kuten ylimääräisiä näyttöjä, valvontavälineitä, tabletteja tai vaikka kosketusnäytön tai kahvikupin lämmittimen. Pöydällä on oma Intelin ja Nvidian virtalähde, joka kiinnittyy magneettisesti pöydän alle. Näin sen paikkaa voi tarpeen mukaan muuttaa. Mukana tulee 65" OLED-näyttö.

Razer julkisti muokattavan pelipöydän ja haptisesti värisevän tuolinRazer julkisti muokattavan pelipöydän ja haptisesti värisevän tuolin

Enki Pro HyperSense on ulkoisesti perinteinen pelituoli, mutta mukana on D-BOXin haptinen teknologia. Näin pelaaminen ja elokuvien katselu muuttuu aiempaa värisevämmäksi. Luvattuna on jopa 1G:n verran värinää, ja jopa 1,5" kallistusta.

Valmistajien mukaan HyperSense tukee 2200 peliä niin sanotusti natiivisti (kuten Forza Horizon 5 ja Assassin's Creed Valhalla), kun taas toiset pelit kääntävät peliohjaimen, näppäimistön ja hiiren toiminnot tuoliin.

Kummankaan tuotteen hintaa ei ole kerrottu.

Razer julkisti muokattavan pelipöydän ja haptisesti värisevän tuolinRazer julkisti muokattavan pelipöydän ja haptisesti värisevän tuolin


Ladataan seuraavaa sisältöä