Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Pelaa ilmaista Halon moninpeliä, ja voita mahtavia palkintoja yli 4300 euron edestä

Gamereactor on nyt yhdessä Microsoftin ja Razerin kanssa järjestänyt hauskan turnauksen, jossa sinä ja Fire Teamisi voivat voittaa palkintoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muodosta siis joukkue enimmillään kolmen kaverin kanssa, ja rientäkää pelaamaan CTF-pelimuotoa Bazaarissa. Edetkää sitten turnauksessa, ja liittykää mukaan finaaleihin 19. joulukuuta, josta voittajat lähtevät kotiin kavalkadilla Razerin pelaamisen lisälaitteita ja kera aivan erityisen Halo Infinite Xbox Elite Controllerin. Razerilla on palkintoja luvassa myös niille, jotka eivät aivan parhaiksi päätyneet.

Ilmoittautuminen alkaa tänään omalla turnaussivulla!

Pelit alkavat 9. joulukuuta, jolloin LobbyReactorissa sovitaan matsien ajankohdat, ja pelit sitten pelataan sovitusti valittuina ottelupäivinä.

Turnaus käydään pudotuspeliperiaatteella jokaisena parittomana päivänä alkaen 9. joulukuuta aina siihen asti, kunnes vain neljä parasta joukkuetta on jäljellä. Semifinaalit ja finaalit esitetään suoratoistolähetyksessä 19. joulukuuta.

Halo Infinite

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä