Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Next@Acer, nämä kaikki julkistettiin

Made for Humanity -teknologiaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Next@Acer-lähetys pidettiin eilen, jossa julkistettiin ja näytettiin joukko Acerin uusimpia tuotteita. Gamereactor suoratoisti ja kommentoi tilaisuuden, ja katsomaan pääsee alta. Jos taas on pohdinassa lyhennelmänä se, mitä oikeastaan nähtiin, on se luettavissa alla.

HQ

Next@Acerin tunnuslauseena oli Made for Humanity, jossa painopiste oli ympäristöystävällisyydellä. Näin ollen uudet laitteet on suunniteltu työelämän uusi normaali mielessä, joka siis on muuttumassa koko ajan enemmän etätyöksi tai ainakin etä- ja perinteisen työn yhdistelmäksi. Lisäksi Acer laajentaa omaa antibakteerista teknologiaansa, joka on koronaviruksen jälkeisessä maailmassa alati tärkeämpi juttu.

Jatkossa yhä useammat Acerin tuotteet tukevat Acer Antimicrobial 360 Solutionsia. Käytössä on hopeaioninen antibakteerinen tekijä, ja se voidaan laittaa moneen eri paikkaan laitteessa. Näin mikrobien kasvua hidastetaan merkittävästi, ja samalla sylitietokone pysyy puhtaampana. Samaa Antimicrobial 360 Solutionsia käytetään myös corning glass -näytöissä, ja näin sylitietokoneista tulee entistä kestävämpiä ja puhtaampana pysyviä.

Lisäksi Acer julkisti uuden version ConceptD-läppäristä. Uusi malli rakentaa sille pohjalle, joka luotiin sopimaan sellaisten kehittäjien tarpeisiin, joilla on työn alla 3D-mallinnus, 3D-animaatio tai jotka käyttävät paljon CADia. Mukana on se uusin 11. sukupolven Intel Core i7 -prosessori, ja jopa Nvidia GeForce RTX 3080 -näytönohjain, joilla voi vaihtaa stereoskooppisten 2D- ja 3D-mallien välillä hetkessä. Nimenä on ConceptD 7 SpatialLabs Edition, ja tämä 3D-läppäri on tehty yhteistyössä zSpacen kanssa. Näin taataan paras mahdollinen järjestelmä koulutukseen.

Next@Acer, nämä kaikki julkistettiin

Mutta entä videopelaajat sitten? Acerilla on uusi tuote tulossa osana Orion-pöytäkonemallistoa. Uusi laite on Predator Orion 7000, ja kyseessä on hyvin tehokas, nestejäähdytteinen päivitettävä peli-PC, jossa on mukana huippuluokan rauta mukaan lukien uusimman sukupolven Intel Core -prosessori, 64 GB DDR5 RAMia, 2 teraa m.2 NVMe PCIe Gen4 -tallennustilaa (mahdollisuudella päivittää Gen5, kun tulevat saataville), ja vielä Nvidia GeForce RTX 3090 -näytönohjain.

Eikä siinä vielä kaikki. Acer paljasti myös huippuluokan peliprojektorin nimeltä Predator GD711. Heijastus on enimmillään 300 tuumaa, ja mukana on kaksi erilaista käyttötilaa aina 240 Hz PC:lle ja 120 Hz konsoleille. Kuva on 4K aina 4000 LED-lumenia asti, joka on suunnilleen sama kuin monissa OLED-televisioissa.

Next@Acer, nämä kaikki julkistettiin

Kuten Made for Humanity -tunnuslauseelta voi odottaa, ympäristöystävällisen teknologian luominen oli tilaisuuden keskiössä. Ne viimeiset esitellyt laitteet olivat ennen kaikkea kestävää kehitystä, mutta myös ergonomiaa.

Aspire Vero on ympäristöystävllinen vihreä PC, joka on päivitettävä ja suunniteltu kestävä kehitys mielessä. Pakkaus on tehty kestävän kehityksen materiaaleista ja suunniteltu käytettäväksi uudelleen. Lisäksi Aspire Vero käyttää uutta ohjelmistoa VeroSense, joka toimii ohjauspaneelina auttaen säästämään energiaa.

Seuraavaksi oli TravelMate Vero, joka on ympäristöystävällinen työläppäri, jossa on tehokas prosessointi, turvallisuus ja käytettävyys yhdessä päivitettävässä paketissa. Se on suunniteltu kierrätetystä muovista kotelonsa ja näppäimistönsä osalta ollakseen kestävän kehityksen ja vihreyden PC. Se tulee myös mustana, joka sopii paremmin työympäristöön.

Viimeisinä esiteltiin Veriton Vero Mini ja Vero BR277, joista ensin mainittu on pienikokoinen mini-PC Windows-käyttöjärjestelmällä. Runko on pieni, joten energiankulutus on sekin hyvin pieni. Jälkimmäisessä on sitten 27" Full HD IPS-monitori, ja se kiinnostava juttu on, että molemmat on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja vihreistä pakkauksista, jotta kuormitus ympäristölle vähenee.

Next@Acer, nämä kaikki julkistettiin

Ympäristöstä puheen ollen Acer lopetti esityksen puhumalla Earthion-ohjelmastaan. Lanseerauksensa jälkeen Acer on tehnyt yhteistyötä monien tahojen kanssa, jotta lopputuloksena saadaan suurempi vaikutus, ja edelleen laajennetaan ESG:tä (Environmental, Social, Governance). Tavoitteena on toki ottaa ympäristön tila haltuun kaikilla tasoilla.

Ja siinä se olikin, mitä Acer eilen esitteli. Katso kokonainen video yltä, tai suuntaa Acerin uudelle tuotesivulle lukemaan lisää jokaisesta laitteesta.



Ladataan seuraavaa sisältöä