Suomi
Gamereactor
uutiset
Skatebird

SkateBIRD lykättiin syyskuun puoliväliin

Julkaisun piti tapahtua PC:lle ja konsoleille 12. elokuuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elokuusta ei olekaan tulossa niin mahtava pelikuukausi kuin alun perin ounasteltiin. Ensin Kena: Bridge of Spirits lykättiin syyskuulle, ja nyt seuraa tekee SkateBIRD. Ulos pelin piti tulla 12. elokuuta, mutta nyt julkaisua on lykätty aina 16. syyskuuta saakka.

Tarkoituksena on saada teos ulos saamaan aikaan kaikille alustoille (PC, Xbox, Nintendo Switch), ja lisäaika mahdollistaa myös parannuksien tekemisen käyttöliittymään, äänimaailmaan ja pelin kameraan.

"This wasn't an easy decision, but SkateBIRD was always a game about doing your best, and we owe it to our backers, fans, and fellow bird enthusiasts to ship the game in its best state. As a small indie studio, completing certification on multiple platforms requires plenty of extra work. Launching on Sept. 16, 2021 lets us ramp up our efforts to ensure SkateBIRD comes to PC and consoles on the same day!"

Skatebird
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään SkateBIRD

GR Livessä tänään SkateBIRD

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

On lauantai, ja GR Livessä viikko päätetään temppuilun ja höyhenien merkeissä. Työn alla on parin tunnin ajan SkateBIRD. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo...



Ladataan seuraavaa sisältöä