Suomi
Gamereactor
uutiset
Metroid Prime Trilogy

Huhun mukaan Metroid Prime Trilogy viivästyy Metroid Prime 4:n vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Metroid Prime 4 on edelleen tulossa, mutta koska, sitä ei tiedä kukaan. Sitä odotellessa pelaava kansa on toivonut, että Switchille julkaistaisiin päivitetty versio kokoelmasta Metroid Prime Trilogy. Kokoelma julkaistiin alun perin Wiille vuonna 2009, ja huhut Switch-versiosta alkoivat kaksi vuotta sitten.

Huhuilija Jeff Grubbin mukaan julkaisun lykkääntymiseen on useita syitä. Se ilmeinen syy on koronaviruksen jylläys, joka on vaikeuttanut pelinkehityksen viimeisiä vaiheita. Se suurin syy on kuitenkin Grubbin mukaan se, että Metroid Prime Trilogyn julkaisu halutaan ajoittaa Metroid Prime 4:n lähelle.

"The other factor for Metroid Prime Trilogy is that it's definitely going to be a marketing beat for Metroid Prime 4, almost certainly. So right now we're getting Metroid Dread this year and then I would imagine that Metroid Prime trilogy is something they'll release close to the release of Metroid Prime 4, whenever that is."

VGC on niin ikään saanut varmistuksen, että Metroid Prime Trilogy olisi käytännössä valmis, mutta että pelin päällä istutaan Metroid Prime 4:n vuoksi.

Kaksiulotteinen Metroid Dread julkaistaan 8. lokakuuta 2021, ja Gamereactorin ennakon pääsee lukemaan täällä.

Metroid Prime Trilogy

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Metroid Prime TrilogyScore

Metroid Prime Trilogy

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Metroid Prime Trilogy on paketillinen klassikoita, jotka kuuluvat jokaisen pelaajan yleissivistykseen.

0
Metroid Prime Trilogy tulossa Switchille?

Metroid Prime Trilogy tulossa Switchille?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Metroid Prime Trilogy julkaistiin Nintendo Wiille vuonna 2009. Kokoelma pakkasi yksiin kansiin kaikki kolme Metroid Prime -peliä liikeohjauksella ryyditettynä. Verkossa...



Ladataan seuraavaa sisältöä