Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Avengers

Marvel's Avengersin jatkosuunnitelmat selkiytyivät, Patrol Mode myöhästyy. Luvassa "vaikenta sisältöä tähän asti".

Omega-Level Threat: Family Reunion tarjoaa taistelun Super-Adaptoidia vastaan, tällä kertaa vihollisella on uusia kykyjä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Marvel's Avengersista julkaistiin hiljattain War for Wakanda -lisälevyä esittelevä traileri , samalla kun pelin PS5-versio sai ongelmia korjaavan päivityksen. Square Enixillä on lisää suunnitelmia pelin varalle, jota selventämään yhtiö julkaisi tiekartan suunnitelmiensa tueksi..

Ensinnäkin, avointen sotatantereiden tutkimiseen keskittyvä Patrol Mode myöhästyy ja julkaistaan vasta War of Wakandan jälkeen. Sitä ei siis kannata odotella ainakaan ennen syyskuuta.

Sen perässä suunnitelmissa on lisäsisältöä nimellä Omega-Level Threat: Family Reunion, josta luvataan "haastavinta sisältöä tähän asti". Luvassa on moninpelattavia Mega Hivejä, joiden vaikeustasoa on nostettu, sekä taistelu Super-Adaptoidia vastaan, jossa vihulainen on oppinut kokonaan uusia kykyjä.

Tiekartan paljastanut julkaisu paljastaa myös lisää suunnitelmia War for Wakandan jälkeiselle ajalle. Uusia suunnitelmia luvataan julkaistavaksi seuraavan kuukauden tai parin aikana.

Tiekarttaa voit tutkailla alapuolelta.

Marvel's Avengers

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä