Suomi
Gamereactor
uutiset
Back 4 Blood
KUUMAA NYT: E3 2021 -sisältö

Back 4 Blood -pelin paukkuva PvP Showcase ilmoille sunnuntaina 13. kesäkuuta

Summer Game Fest tarjoili jo uutta traileria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Digitaaliset E3-messut on polkaistu varkain käyntiin Summer Game Festilla, ja aloitustilaisuudessa nähtiin uutta traileria Left 4 Dead -pelin henkisestä jatko-osasta Back 4 Blood. Samalla selvisi se kiinnostavampi asia eli se, että pelaajat toisiaan vastaan asettavan PvP-pelaamisen oma tilaisuus saadaan ilmoille sunnuntaina 13. kesäkuuta klo 00:00 (eli siis sunnuntain ja maanantain välisenä yönä). Lähetys nähdään ainakin Youtubessa, Twitchissä ja Facebookissa. Luvattuna on ihan oikeaa pelattavuutta, ja lisäksi ääneen pääsevät Turtle Rock Studiosin pelinkehittäjät.

Back 4 Bloodin avoin beta pidetään 12.-16. elokuuta, ja näihin karkeloihin alkaa ennakkovaihe 5.-9. elokuuta niillä, jotka ovat pelin ennakkoon varanneet. Ennakkoon varaamatta jättäneilläkin on mahdollisuus ilmoittautua mukaan betailuun, ja päästä linjoille jo ennakointivaiheessa, mutta taattua se ei ole.

Back 4 Blood julkaistaan 12. lokakuuta Xboxille, Playstationille ja PC:lle. Gamereactorin ennakkoraportin pääsee lukemaan täällä.

Back 4 Blood
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä