Suomi
Gamereactor
uutiset
Far Cry 6

Far Cry 6, mukana kolmannesta persoonasta nähtäviä jaksoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin tuoreessa Far Cry 6 -ennakossa pohdittiin, miksi ihmeessä pelissä on mahdollista käyttää kosmeettisia tavaroita pelihahmon päällä, jos kerran koko peli koetaan ensimmäisestä persoonasta. Syy on nyt kerrottu.

Tulossa on paitsi kolmannessa persoonassa nähtäviä välivideoita, myös pelattavia jaksoja, joissa toimitaan juurikin kolmannesta persoonasta. Asiasta kertoi Navid Khavari Gamespotille.

"Players will also be able to see their character customizations in these highly-realized story beats. In Guerrilla Camps, this is also an opportunity for players to be able to see their fully customized character, everything from their backpack to their clothes."

Näiden lisäksi oman pelihahmonsa pääsee näkemään, kun suorittaa superhyökkäyksen. Khavarin mukaan näin pelaajalle muodostuu parempi yhteys omaan henkilöhahmoonsa.

Kyyninen toimittaja kuitenkin ajattelee, että se todellinen syy on Ubisoftin halu myydä pelaajille mahdollisimman paljon kosmeettista roinaa mikromaksuilla. Asia varmistuu joka tapauksessa 7. lokakuuta 2021, kun Far Cry 6 julkaistaan.

Far Cry 6

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä