Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatch sai vuonna 2020 miljoonia uusia pelaajia lisäsisällön puutteesta huolimatta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosien varrella Blizzard on julkaissut jos jonkinlaista uutta pelattavaa hahmoa ja lisäsisältöä Overwatchiin. Mutta sitten iski koronavirus, ja toisaalta Blizzard on jo siirtynyt kehittämään jatko-osaa Overwatch 2. Näin ollen vuonna 2020 ei juuri lisäsisällöllä mehusteltu.

Mutta sepä ei estänyt Overwatchin suosion kasvamista. Yhtenä syynä on varmasti se, että entistä useampi joutui käkkimään kotonaan koronaa paossa. Gaming Boltin mukaan vuosi 2020 toi Overwatchille 10 miljoonaa uutta pelaajaa, ja Overwatch 2:n ohjaajan Aaron Kellerin mukaan linjoilla on nyt noin 60 miljoonaa pelaajaa.

"We have 60 million players that love that side of the game and are attached to [the PvP] side of the game. We know, going forward, we have to make the next best version of a team-based shooter."

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä