Suomi
Gamereactor
uutiset
Days Gone

Days Gone 2 piti olla pelattavissa kavereiden kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bloombergin toimittaja Jason Schreier julkaisi viime viikolla mittavan artikkelin, jossa selvisi muun muassa se, ettei Sony antanut Bend Studion ryhtyä kehittämään jatko-osaa Days Gone 2.

Alkuperäisen God of Warin kehittäjänä tunnettu David Jaffe kutsui Youtubessa puhumaan Days Gonen kehityksessä vahvasti mukana olleen Jeff Rossin, ja tarkoituksena oli tietenkin kommentoida Jason Schreierin esittämiä tietoja. Lähetyksellä on mittaa peräti neljä tuntia.

Muun muassa se selvisi, että Days Gone 2 piti alun perin olla pelattavissa kavereiden kanssa co-op-hengessä, mutta moista ei sitten tapahtunut. Toisin sanoen pelaajat olisivat yhdessä tutkineet maailmaa, rakentaneet tukikohtia ja tietenkin taistelleet zombeja vastaan. Huomionarvoista on, että Jeff Rossin mukaan Sonyn päätös kuopata heidän suunnitelmansa Days Gone 2:lle on ymmärrettävä. Sonyn rahakukkaro ei ole yhtä massiivinen kuin Microsoftilla, joten rahankäyttöä on valvottava tarkemmin.

Ross kertoi lähteneensä Bend Studiolta pian Days Gonen jälkeen siksi, ettei nähnyt enempiä työtilaisuuksia olevan näköpiirissä. Nykyisin Ross työskentelee Netherrealmilla, joka muistetaan Mortal Kombat -pelisarjasta.

Days Gone

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä