Suomi
Gamereactor
uutiset
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint paranee edelleen, ja vieläpä ilmaiseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoftia sopii kritisoida monestakin asiasta, mutta yksi on sanottava firman kunniaksi. Ubisoftin pelejä on nimittäin tavattu tukea erilaisin päivityksin vielä pitkään niiden julkaisun jälkeenkin. Jopa siinäkin tapauksessa, että julkaisu on ollut sanalla sanoen kehno. Tällaiseksi peliksi on laskettava lokakuussa 2019 julkaistu Ghost Recon: Breakpoint.

Kuluvan vuoden helmikuussa Ubisoft Montreal paljasti, että Ghost Recon: Breakpoint tulee samaan lisää laajennuksia ja päivityksiä vuoden 2021 aikana. Nyt on selvinnyt, että tuleva päivitys tekee tekoälyn ohjaamista pelikavereista aiempaa älykkäämpiä. Lisäksi tekoälyn ohjaamilla pelikavereilla tulee olemaan oma kokemuksen kartuttamisjärjestelmänsä erilaisten kykyjen ja käskyjen kera. Lisää kerrotaan lähempänä julkaisua. Se suurempi päivitys on sitten tulossa linjoille syksyllä.

Kumpikin päivitys julkaistaan ilmaiseksi kaikkien pelaajien saataville.

Ghost Recon: Breakpoint

Kiitokset, PC Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Jossain vaiheessa hyväkin kaava alkaa toistaa itseään ja timantista on hiottu viimeisetkin särmät pois. Breakpoint ei ole huono peli, mutta vuosien "Ubisoft-kaavan" toistaminen entistä suuremmalle yleisölle tarkoitetussa pelissä jättää sen sieluttomaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä