Suomi
Gamereactor
uutiset

GR:n joulukalenterin voittajat, luukut 20.-24.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja.

Tänä vuonna on tulossa joka päivä oma kilpailunsa. Luonnollisesti jokainen kisa eli luukku on käynnissä ainoastaan sen kyseisen päivän ajan (klo 07:00-23:00). Näin ollen kannattaa tsekata Gamereactorin sivua joka päivä, ja osallistua kisoihin päivittäin.

Voittajat ilmoitetaan yhtenä pötkönä kerran viikossa, ja palkinnot toimitetaan pääasiassa latauskoodina Gamereactorin yksityisviestillä. Tavarapalkinnoissa kysytään tietenkin Gamereactorin yksityisviestillä yhteystietoja.

Nyt ovat selvillä luukkujen 20.-24. voittajat, ja he ovat:
20. luukku: Tell Me Why (Xbox & Win 10 PC): Mar-Mar
21. luukku: Call of Duty: Black Ops Cold War PC Ultimate Edition code: kka1968
22. luukku: Unrailed! Key for Xbox: cob84
23. luukku: Roccat Elo 7.1 USB headset: marmelaadi
24. luukku: Playstation 5: GunjackFIN (vastaus kuvan alla luettavissa)

Onnea voittajille!

GR:n joulukalenterin voittajat, luukut 20.-24.

GunjackFIN

Paras Playstation-aiheinen muistoni kiteyttää paljon sitä, mitä rakastin PS2:ssa eli monipuolisuutta niin peleissä kuin toiminnoissa (ainakin siihen aikaan):

Jossain n. 2003-2004 serkkuni oli meillä viikon ajan kesälomalla käymässä. Mikä olisikaan parempi tapa kuluttaa aikaa kuin pistää PS2 oikeen kunnolla koetukselle?

Viikon pituinen visiitti oli itsessään jo mahtava juttu, mutta serkku oli ottanut mukaan muistikorttinsa, jotta voitiin pelata hänelle eteenpäin sitä sen hetkistä parasta peli ikinä - Kingdom Heartsia. Meillä oli hauskaa vaikka ei me mitään levelauksesta ymmärretty ja jäätiin jumiin niihin samoihin bosseihin, joihin itse olin jäänyt. Ihmeellisellä kärsivällisyydellä, tuurilla ja ehkä taidollakin päästin aina jossain vaiheessa eteenpäin. Peliä ei kuitenkaan ihan päästy läpi, sillä pelattiin me välillä muutakin, kuten aina yhtä ihanaa coop-peliä Kuri Kuri Mixiä.

Jossain vaiheessa tuli sitten se käsky 'lopettaa se pelaaminen'. Tuolloin otettii PS2:sta kaikki irti mitä pystyttiin ja peli vaihtui joko leffaan tai cd-levyyn, joka soi taustalla kun leikittiin legoilla. Lopulta meidät piti "häätää" ulos haukkaamaan raitista ilmaa. Tämä sama kuvio toistui aikalailla koko viikon ajan.

Viikko kului kyllä tosi nopeaan ja eniten siitä jäi mieleen pelaaminen. Tuolla kovassa käytössä olleella PS2:lla luotiin vielä monia hyviä muistoja, ja pelailtiin vaikka mitä uutta ja erilaista, kunnes se sanoi itsensä irti pari vuotta myöhemmin



Ladataan seuraavaa sisältöä