Suomi
Gamereactor
uutiset
Back 4 Blood

Turtle Rock paljasti lisää Back 4 Bloodin PvP-pelaamisesta, roguelike-elementeistä ja muustakin

Left 4 Dead -studio kertoi lisää seuraavasta pelistään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Aiemmin kuluvalla viikolla Gamereactor pääsi osallistumaan lehdistölle järjestettyyn tilaisuuteen, jossa Turtle Rock kertoi enemmän tulossa olevasta yhteistyötä painottavasta zombiepelistään Back 4 Blood. Katsauksessa olivat aiheena roguelike-elementit, PvP-moninpeli ja pelattavat hahmot.

Turtle Rock on tehnyt ankarasti työtä sen eteen, että Back 4 Blood olisi yhä uudestaan ja uudestaan pelattava. Pelissä on mukana Left 4 Deadin malliin pelimekaniikka nimeltä The Game Director, joka valitsee useita peliä muuttavia "kortteja" heti alkajaisiksi. Seurauksena saattaa olla sumua näkyvyyden rajoittamiseksi, kun taas toinen saattaa lisätä zombien määrää. Aseiden ja ammuksien sijoittelu on niin ikään satunnaista, joten samaan vanhaan strategiaan ei voi aina luottaa.

PvP muistuttaa kovasti Left 4 Dead 2:n menoa. Ryhmä pelaajia asettuu erikoisten zombien rooleihin, kun taas toinen joukko pelaa ihmisinä koettaen tehdä selvää pahiksista. Esittelyssä nähtiin lyhyt vilkaisu erilaisiin zombeihin. Luvassa on 2,75 metriä pitkä ja vahva zombi, jonka toinen käsi on kuin kanuunankuula. Sitten on kaukaa pelaajan kimppuun loikkaava nelikätinen örvö. Jokaisella lajityypillä on omat aseensa, kykynsä ja erikoisuutensa, jotka mitä ilmeisimmin tasoittavat pelinkentän reiluksi.

Suuresti ei yksityiskohtia kerrottu, mutta pelissä näyttää olevan mittavasti aseita ja aseluokkia, jotka vaihtelevat harvinaisuuden ja tehon mukaan. Aseita edelleen vahvennetaan kentistä löytyvillä lisälaitteilla. Todennäköisyys voimakkaiden aseiden ja heittoesineiden sun muiden löytämiseksi nousee, jos turvatalossa pelaa oikean kortin ennen seuraavalle alueelle jatkamista.

Pian on aika katsastaa tarkemmin ennakkoon menoa, kun Back 4 Blood siirtyy suljettuun alfavaiheeseen. Back 4 Blood julkaistaan alustoille PC, PS4, PS5, Xbox One ja Xbox Series X 22. kesäkuuta 2021.

Back 4 Blood

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä