Suomi
Gamereactor
uutiset

Tällainen on Xbox Series X -konsolin alkuvalikko

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Tällä hetkellä valitut Xbox Insider -jäsenet testailevat aiempaa nopeampaa Xbox Storea, joten pientä viitettä tulevan Xbox Series X -konsolin valikoiden toiminnasta on jo saatu. Nyt sitten tiedetään, miltä se alkuvalikko eli "dashboard" näyttää.

Microsoft on julkaissut sekä videon että artikkelin, jonka mukaan käyttäjäkokemus tulee olemaan aiempaa nopeampi niin Xbox Onella, Xbox Series X:llä, PC:llä kuin erilaisilla sovelluksilla, kun uusi konsoli julkaistaan marraskuussa. Muutenkin kaiken pitäisi olla helpompaa, parempaa ja mahtavampaa. Kuinkas muuten.

Konsolin käynnistyessä alkuvalikon luvataan latautuvan 50% nykyistä nopeammin, ja pelistä alkuvalikkoon palatessa menon pitäisi olla 30% nopeampaa. Ja mukana on se Quick Resume -toiminto, jolla peliään voi jatkaa vauhdilla juuri siitä, mihin se viimeksi jäi.

Tulossa on niin ikään kokonaan uusi mobiilisovellus. Nyt videoiden ja ruutukaappauksien vastaanottaminen ja muille jakaminen sujuvat vauhdilla. Lisäksi puheporukat eli partyt sekä viestit kaikilta alustoilta ovat jatkossa samassa paikassa.

Kaiken edellä kuvatun luvataan olevan valmiina marraskuussa, kun Xbox Series X julkaistaan.

Tällainen on Xbox Series X -konsolin alkuvalikko


Ladataan seuraavaa sisältöä