Suomi
Gamereactor
uutiset

Ubisoft lupaa muutoksia yhtiön toimintatapoihin ilmenneiden syytösten jälkimainingeissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Muutaman menneen viikon aikana Ubisoftin henkilöstöön melkein kaikilla tasoilla on kohdistunut vakavia syytöksiä niin ahdistelusta kuin esimiesaseman väärinkäytöstäkin. Se näkyvin esimerkki on ehkä Assassin's Creed Valhallan ohjaaja Ashraf Ismail, joka jätti tehtävänsä syytösten ilmenemisen jälkeen. Asiasta uutisoi myös Gamereactor.

Nyt Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on julkaissut avoimen kirjeen niin lyhyen kuin pitkänkin aikavälin muutoksista ilmenneitä syytöksiä koskien.

Ubisoft laittaa pystyyn kaksi erillistä työryhmää pitämään huolta työyhteisön hyvinvoinnista, ja samalla firman moninaisuudesta eli niin sanotusta diversiteetista aiotaan pitää parempaa huolta. Syytöksiä selvittelevät tällä hetkellä firman ulkopuoliset tahot.

"We have significant work to do to improve the ways in which we operate and collaborate, and I am personally committed to ensuring we make these fundamental changes. They need to be profound, and we need to implement them quickly at all levels of the organization."

"Specifically, I have decided to revise the composition of the Editorial Department, transform our human resource processes, and improve the accountability of all managers on these subjects."

Ubisoft lupaa muutoksia yhtiön toimintatapoihin ilmenneiden syytösten jälkimainingeissa


Ladataan seuraavaa sisältöä