Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Warzone

Osallistu Warzone-turnaukseen, jossa rahapalkinto

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jokin aika sitten Gamereactor piti Pohjoismaiden yhteisen Call of Duty: Warzone -turnauksen Activisionin kanssa. Kisa pidettiin kuitenkin hyvin valikoitujen suoratoistajien kanssa kavereineen. Nyt on tullut aika antaa tilaa muillekin pelaajille.

Nyt alkaa uusi Warzone-turnaus, ja palkintona voittajajoukkueelle on 1900 euroa. Rahapalkinnon ohella jaossa on CP:tä ja Astro A40 -kuulokemikrofoneja.

Haaste on yksinkertainen. Se joka kerää Triossa eniten tappoja, voittaa. Alustoina ovat PC, PS4 ja Xbox One. On siis pelattava aikarajan puitteissa mahdollisimman monta matsia, ja kerättävä mahdollisimman monta tappoa. Sitten valitaan kolme omasta mielestä parasta matsia, ja niillä osallistutaan skabaan.

Aikajakso on 18. heinäkuuta klo 16-20 Suomen aikaa, jonka jälkeen valitaan parhaat matsit ja linkataan ne turnaussivulle.

Paras joukkue kustakin Pohjoismaasta etenee finaaliin, ja samojen sääntöjen puitteissa kisataan 25. heinäkuuta klo 16-20 Suomen aikaa.

Pisteet lasketaan siten, että yksi tappo tarkoittaa yhtä pistettä. Jokaisen matsin top 10 -listalle pääsy takaa 5 lisäpistettä. Lopuksi lasketaan yhteen kolmesta matsista saadut pojot.

HQ
Call of Duty: Warzone

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä