Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout 76

Fallout 76 ja sen Season 1 bugittavat edelleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Bethesda Game Studios julkaisi pelin Fallout 76 marraskuussa 2018. Siitä lähtien peliä ovat vaivanneet kaikenlaiset bugit ja muut ongelmat. Päivityksiä on saatu, joiden seurauksena vanhat bugit ovat poistuneet, ja uusia on saatu tilalle. Ilmainen päivitys Wastelanders lisäsi mukaan niin sanotut NPC-hahmot, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Melkein kaksi vuotta päivitystä, ja ongelmia on edelleen. Tällä hetkellä menossa on tapahtuma nimeltä "Season 1", joka jatkuu syyskuuhun saakka. Destructoidin mukaan Season 1 ei ole ollut ongelmaton, mutta sehän ei yllätä enää ketään.

Battle Passin hankkineet eivät ole päässeet odotetusti etenemään, vaikka kaikki vaadittavat suoritteet edistymiseksi on tehty. Season 1 sisältää pelin sisäisen lautapelin Legendary Run, jossa on kaikkiaan 100 "leveliä" ja uusia palkintoja aina uuden tason saavuttaneille. Päivittäisiä ja viikottaisia haasteita tekemällä saa SCOREa, joka on uusi kokemuspistejärjestelmä tälle Season 1 -tapahtumalle. Tätä SCOREa saa myös tekemällä public event -tapahtumia ja kohoamalla omassa kokemuspistetasossaan. Ongelma on siinä, ettei peli tällä hetkellä palkitse lainkaan SCORElla public event -tapahtumissa kunnostautuneita. Tästä seuraa se, että ennen Season 1:n loppua maksimitasolle 100 pääseminen tulee olemaan tuskatuttavan "grindaamisen" takana.

Toinen iso on ongelma on niin sanottu "ammo converter". Nimensä mukaisesti sen avulla voi muuntaa omissa taskuissa lojuvat tarpeettomat ja vääränlaista kaliiperia olevat patruunat joksikin hyödylliseksi. Ongelmana on, että kerralla pystyy muuntamaan vain pienen määrän patruunoita, ja silloinkin on tehtävä lukuisia klikkauksia prosessin suorittamiseksi. Lopputuloksena on huima määrä silkkaa ajanhukkaa, sillä joillakin pelaajilla on taskuissaan melkein kahden vuoden pelaamisen edestä turhia patruunoita.

Hyviäkin uutisia on. Update 20 lisäsi mukaan mahdollisuuden muodostaa helposti peliporukoita, ja lähteä sitten kaatamaan legendaarisia pomovastuksia. Tämä toiminto pelaa verkkoporinan mukaan oikein hienosti.

Onko Fallout 76 mahdollista saada kuntoon?

Fallout 76

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä