Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Warzone

Activision lanseeraa Pohjoismaissa suuren Call of Duty: Warzone -turnauksen tunnettujen suoratoistajien kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Duty: Warzone on lennähtänyt komeetan lailla ihmisten tietoisuuteen sitten 10. maaliskuuta 2020 tapahtuneen julkaisunsa jälkeen. Pelaajia on tähän mennessä saatu linjoille 60 miljoonaa. Activision haluaa juhlia, joten tulossa on suuri turnaus Pohjoismaissa. Samalla on mahdollista seurata tunnettuja suoratoistajia, joiden muodostamat joukkueet taistelevat paikasta auringossa.

HQ

Ja mitkä joukkueet pelaavat keitäkin vastaan? Alla voit nähdä ensimmäisenä jokaisen joukkueen kapteenin, joka on vastuussa kahden lisäjäsenen rekrytoinnista. Näiden kahden muun jäsenen Twitch-linkki on myös alla nähtävissä.

Tanska

Jaxstyle

MarckozHD

Zooda

Ruotsi

Tejbz

Orb

Michi

Norja

ThomasPaste

Emzia

Varlem

Suomi

AndyPyro

TurunMarkku

Nurmion

Call of Duty: Warzone

Ja mistä kisataan? Tarjolla on rahapalkintoja, ja jokaisen maan paras joukkue voittaa ensinnäkin 2000 euroa, joka maksetaan joukkueen kapteenille. Finaalissa on palkintona lisäksi 4000 euroa.

Ja koska kisaaminen tapahtuu? Meno alkaa 25.-26. toukokuuta, jolloin ratkotaan ensimmäiset erät, ja kunkin maan parhaat joukkueet. Sitten on vuorossa finaali, joka käydään 29.-30. toukokuuta. Silloin selviää paras joukkue ja se, mikä Pohjoismaa onkaan paras Call of Duty: Warzonessa. Kaikki ottelut pelataan klo 17:00-21:00 Suomen aikaa. Katso siis Twitch-linkkejä yltä, seuraa suosikkiasi, ja tuloksia voit katsella alasivulta.

#LiveFromWarzone

Call of Duty: Warzone

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä