Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Ilmoittaudu pian, jos haluat mukaan 2v2 Counter-Strike -turnaukseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Turnaukseen ilmoittautuneita on jo nyt runsaasti kaikista Pohjoismaista, mutta mitä enemmän, sitä parempi. Tällaisina aikoina maailmanhistoriassa on tärkeää löytää ihmisiä digitaalisesti yhdistäviä asioita, löytää rajat ylittävää yhteyttä verkossa ja toki kisailla ystävällisessä hengessä. On siis aika polkaista käyntiin uusi CS:GO-turnaus.

Toivotamme tervetulleeksi uuden Steelseries 2 vs. 2 CS:GO Leaguen yhteistyössä Gigantin kanssa

Nyt etsitään uusi mestari Gamereactorin pohjoismaisessa 2 vs. 2 CS:GO-turnauksessa. Kunnian ohella kisataan 1000 euron ykköspalkinnosta.

Ota siis mukaan paras Counter-Strike-kaverisi ja ilmoittaudu ennen kuin on myöhäistä. Tai sitten anna Gamereactorin etsiä sinulle pari samalta tasolta ja samasta kansallisuudesta. On mahdollista ilmoittaa mukaan enemmän kuin kaksi pelaajaa. Loput toimivat sitten tuuraajina.

32 joukkuetta pääsee lohkopeleihin. 124 voittajaa etenee Single Bracket -eliminointiin, ja etenemistä voi seurata turnaussivulta.

Ilmoittautumisaika umpeutuu 5. huhtikuuta 2020. Ilmoittautua voi turnaussivulla. Jos tai kun tulee kysyttävää, kannattaa asia esittää Discordissa tai sähköpostilla mieluiten englanniksi.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä