Suomi
Gamereactor
uutiset
Plague Inc.

Plague Inc., uudessa pelimuodossa pysäytetään epidemia sen levittämisen sijasta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Plague Inc. -pelin kehittänyt Ndemic Creations on ilmoittanut tekevänsä peliinsä uuden pelimuodon. Nyt tarkoituksena onkin pysäyttää maailmanlaajuisen epidemian leviäminen taudin levittämisen sijasta. Työhön ryhdyttiin pelaavalta kansalta saadun palautteen perusteella.

Tuleva päivitys on ilmainen kaikille ainakin maailmankiertuettaan pitävän koronavirusmenon ajan. Julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta tietoa on luvattu antaa mahdollisimman pian.

Lisäksi Ndemic Creations on lahjoittanut pelaajien puolesta 250 000 dollaria Coalition of Epidemic Preparedness Innovationsille (CEPI) ja World Health Organisationin COVID-19 Solidarity Response Fundille.

"Eight years ago, I never imagined the real world would come to resemble a game of Plague Inc. or that so many players would be using Plague Inc. to help them get through an actual pandemic. We are proud to be able to help support the vital work of the WHO and CEPI as they work towards finding a vaccine for COVID-19".

Plague Inc.

Kiitokset, VG247

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Plague Inc. poistettu Kiinan App Storesta

Plague Inc. poistettu Kiinan App Storesta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Plague Inc. -pelissä on tarkoituksena ohjata, levittää ja mutatoida omaa tautia. Tammikuussa pelin suosio kasvoi Kiinassa, ja hetken aikaa peli oli ladatuin maksullinen...



Ladataan seuraavaa sisältöä