Suomi
Gamereactor
uutiset
Ghost Recon: Breakpoint

Tässä sitä ilmaista pelattavaa viikonlopuksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koronavirus se vain jyllää, ja liikkumista rajoitetaan entisestään. Kaikilla ei tässä tilanteessa ole varallisuus entisellään, joten ilmainen pelattava sisällä käkkiessä on tarpeen. On aika katsoa, mitä voi pelata ilmaiseksi tulevana viikonloppuna.

Ghost Recon: Breakpoint on ilmaiseksi ladattavissa ja kokeiltavissa kaikilla alustoilla (PC, Playstation 4 ja Xbox One). Ubisoftilta on lisäksi ladattavissa ilmaiseksi Child of Light PC:lle Uplayssa. Epic Games Storessa on tarjolla PC:lle ilmaiset viikkopelinsä, ja nyt onnistuu latailu peleistä World War Z, Figmen ja Tormentor x Punisher. Kun latailee Epic Games Storen pelit 2. huhtikuuta mennessä, saa pelit pitää itsellään.

Microsoftilla on tietysti taas Free Play Days, ja nyt mukana ovat ilmaiseksi kokeiltavan Xbox Live Goldin tilaajille Risk of Rain 2 ja Tekken 7.

Nintendo antaa ilmaiseksi 6. huhtikuuta saakka Switch Onlinen tilaajille mahdollisuuden kokeilla Armsia. Kyse lienee lämmittelystä, sillä Armsin kaartia on tulossa Super Smash Bros. Ultimateen.

Jos jotain ilmaista unohtui mainita, kerro siitä alla kommenteissa.

Ghost Recon: Breakpoint

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Jossain vaiheessa hyväkin kaava alkaa toistaa itseään ja timantista on hiottu viimeisetkin särmät pois. Breakpoint ei ole huono peli, mutta vuosien "Ubisoft-kaavan" toistaminen entistä suuremmalle yleisölle tarkoitetussa pelissä jättää sen sieluttomaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä