Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 19

EA poisti FIFA Points -järjestelmän Belgiassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuoden syyskuussa Belgian uhkapeliauktoriteetti aloitti tutkinnan FIFA 19 -pelin loot-laatikoista, ja lopuksi totesi kyse olevan juurikin uhkapelistä. EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilsonin mukaan asiassa ei ole mitään ongelmaa, koska FIFAn loot-laatikot eivät ole uhkapeliä.

Nyt kuitenkin tiedonannon mukaan tulossa on suuria muutoksia belgialaisille FIFA-pelaajille. FIFA Points -järjestelmä ei ole enää käytössä. Muutos astuu voimaan huomenna torstaina 31. tammikuuta.

"After further discussions with the Belgian authorities, we have decided to stop offering FIFA Points for sale in Belgium."

EA ei ole samaa mieltä Belgian kanssa FIFAn uhkapelistä, ja jatkavat parempien ratkaisujen etsimistä tulevaisuudessakin. Belgian tapa tulkita lakia ei ole oikea EA:n mukaan.

"While we are taking this action, we do not agree with Belgian authorities' interpretation of the law, and we will continue to seek more clarity on the matter as we go forward. The impact of this change to FIFA Ultimate Team in Belgium is not material to our financial performance."</em>

2017 oli loot-laatikon vuosi, 2018 loot-laatikon seurauksien pohdinnan vuosi, ja 2019 saattaa olla loot-laatikoiden kieltämisen vuosi.

HQ
HQ
FIFA 19

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
MoAuba voitti FIFA eWorld Cupin

MoAuba voitti FIFA eWorld Cupin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mohammed 'MoAuba' Harkous voitti viime viikonloppuna FIFA eWorld Cupin. Finaalissa kaatui Mosaad 'Msdossary' Aldossary luvuin 3-2. Palkinnoksi voitosta lähti 250 000...



Ladataan seuraavaa sisältöä