Suomi
Gamereactor
uutiset

Josef Fares jatkaa julkaisija EA:n rinnalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Josef Faresin ja tämän Hazelight-studion seuraavakin peli on EA:n julkaisema. Fares tunnetaan mainioista Brothers: A Tale of Two Sonsista ja A Way Outista, joista jälkimmäinen ilmestyi EA Originals -tuotemerkin alla ja myi miljoona kappaletta parissa viikossa. Mikäs yhteistyötä on siis jatkaessa.

Toisaalta Fares on myös erittäin suorapuheinen ja omaa visiotaan vaaliva pelintekijä - sellainen, jonka kanssa kaupallisten paineiden (ja loot-lootakohujen) kanssa taistelevien julkaisijoiden voi joskus olla vaikeuksia tulla toimeen.

Faresin mukaan he ovat vasta aloittelemassa seuraavaa peliään. Voi mennä vuosia, ennen kuin siitä nähdään mitään konkreettista. Mutta julkaisijasta ei vaikuta olevan epäselvyyttä.

"Kyllä, olemme EA:n rinnalla. Se ei ole ongelma", Fares vakuuttaa. "Tuki on superhyvää. En välitä, minkä julkaisijan kanssa teen töitä, lopputulos on sama. Homma menee näin: Kunnioitan taloudellista aspektia mutta näpit irti visiostamme - se on erittäin, erittäin tärkeää. EA tietää sen nyt ja he ovat superkannustavia."

Katso ohesta GRTV:n videohaastattelu, jossa Faresta jututetaan Gamelab-tapahtumassa, sekä A Way Outin videoarvio, jos peli ei ole tuttu.

HQ
HQ
Josef Fares jatkaa julkaisija EA:n rinnalla


Ladataan seuraavaa sisältöä