Suomi
Gamereactor
uutiset

Retropelit takaisin ruutuun ilman emulaattoreita - Antstream puuhaa striimauspalvelua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Antstream on julkaisemassa retropeleihin keskittyvän striimausalustan, jota kuvaillaan Netflixin tai Spotifyn kaltaiseksi tilauspalveluksi satoine peleineen. Sen kautta olisi tarkoitus tarjota sellaisia klassikoita kuin Mortal Kombat, Defender, Joust ja The Last Ninja helposti ja välittömästi ilman emulaattoreita tai muita hässäköitä.

Palvelun johtajan Steve Cottamin mukaan valtaosa videopeleistä on kadonnut, kun teknologia on kehittynyt. Antstreamin tarkoituksena on tuoda vuosikymmenten takaiset klassikot takaisin ja lisätä päälle uusia moninpelihaasteita, kerättäviä saavutuksia ja nykyaikaisia ohjaustapoja.

Antstream-palvelu aiotaan avata ensimmäiseksi Windowsilla ja Androidilla, mutta tavoitteena on tuoda pelit saataville kaikille alustoille televisiosta älypuhelimeen. Palvelun avausajankohtaa tai hintaa ei ole julkistettu. Kiinnostuneet voivat liittyä postituslistalle palvelun kotisivuilla.

Jos nykypeleissä on jokin vikana, niin sairaalloiset latausajat. Kun työpäivän jälkeen haluaa vain päästä pelaamaan, saa eteensä latausruutuja ja päivitysvaatimuksia, joiden pyöriessä ehtii keittää kahvit, käydä kaupassa ja ottaa torkut.

Klassikkopeleissä asiat olivat toisin. Ne tosin tunnetaan myös terävistä kontrolleistaan, joissa pienikin striimausviive näkyy heti. Nähtäväksi siis jää, miten Antstream käytännössä onnistuu, koska aktiivisesti pelattavien pelien striimaaminen ei ole yhtä helppoa kuin passiivisesti kulutettavien elokuvien tai biisien.

Retropelit takaisin ruutuun ilman emulaattoreita - Antstream puuhaa striimauspalvelua


Ladataan seuraavaa sisältöä