Suomi
Gamereactor
uutiset
Earthfall

Ei uusia konsoleita, vaan vanhojen tuunaaminen paremmiksi jatkuu?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikkoina Internetin ihmeellisessä maailmassa on poristu paljonkin mahdollisesta Playstation 5 -konsolista. Huhujen pääteesi on ollut se, että PS5:n kehitystyökaluja olisi jo lähetetty pelinkehittäjille. Selvää kuitenkin on, että jollakin tasolla niin Sony, Microsoft kuin Nintendokin työstävät seuraavan sukupolven konsoleita talleissaan.

Yhdysvaltalaisen Holosparkin community manager Collin Moore on sanonut Gaming Boltille, että uutta konsolia todennäköisempää on jo valmiin raudan tuunaaminen vieläkin paremmaksi. Tätähän on jo tapahtunut laitteissa PS4 Pro ja Xbox One X. Mooren mukaan peliteollisuus siirtyisi samaan suuntaan kuin Apple älypuhelimissaan.

Mooren kannanotto on tietenkin vain spekulointia. Mahdollista on sekin, että uudet laitteet tulevat, ja vanhoja pidetään elossa taaksepäin yhteensopivuuden turvin, johon varsinkin Microsoft on panostanut voimakkaasti.

Earthfall

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään: Earthfall

GR Livessä tänään: Earthfall

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Kehittäjä Holosparkin mukaan Earthfall on saanut vahvoja vaikutteita Valven Left 4 Deadistä. Kyseessä on co-op-räiskintä, joka luottaa samanhenkiseen neljän pelaajan...

0
Earthfall tulossa konsoleille

Earthfall tulossa konsoleille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Yhteistyötä painottava Earthfall on viihtynyt Steamin Early Access -tilassa melkein vuoden ajan, ja asiat näyttävät sujuneen hyvin kehittäjä Holosparkilla. Nyt Earthfall...



Ladataan seuraavaa sisältöä