Suomi
Gamereactor
uutiset
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Suomalainen Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm sai demotrailerin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelinkehittäjä Cornfox & Brothers on työstänyt Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realmia jo hyvän tovin ajan. Kyseessä on jatko-osa vuoden 2013 Oceanhorn: Monster of Uncharted Seasille, joka on melkoisen hyvä Zelda-klooni. Peli on sittemmin julkaistu melkein kaikille mahdollisille alustoille. Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

Kehittäjät näyttivät San Franciscon GDC 18 -messuilla uuden trailerin, ja pelin demo oli paikan päällä pelattavissa. Toivottavasti demo saapuu myöhemmin myös muillekin kokeiltavaksi.

Arcadia on vaarassa, koska paha velho Mesmeroth on palannut Pimeän Armeijan kanssa. On siis kolmen rohkean Arcadian ritarin aika lähteä seikkailuun. Jatko-osa näyttää melkoisen erilaiselta alkuperäiseen Oceanhorniin verrattuna. Ympäristöt vaikuttavat isommilta, ja sama pätee myös päähenkilöön. Näin ollen pelaaminen on aiempaa lähempänä niin sanottua perinteistä kolmannen persoonan toimintapeliä. Itse asiassa demo näyttää kovasti Zelda: Breath of the Wildilta. Jopa tarttumakoukku on käytössä.

Katso traileri alta.

HQ
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä