Suomi
Gamereactor
uutiset
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Disney lopettaa Avalanche Softwaren ja Infinity-pelisarjan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huonoja uutisia Disneyn keräilyfiguureja ja videopelejä yhdistävän Disney Infinity -sarjan faneille. Viihdejätti ilmoitti verkkosivuillaan viime yönä, että se sulkee pelisarjaa kehittäneen Avalanche Softwaren (ei pidä sekoittaa Just Cause -pelit kehittäneeseen Avalanche Studiosiin) ja samalla lopettaa Disney Infinity -pelien valmistuksen.

Disneyn tuotevastaava Jimmy Pitaro kertoi, että yhtiö on muuttanut lähestymistapaansa videopelejä kohtaan ja aikoo jatkossa siirtyä puhtaasti tarjoamaan lisenssejä kolmansille osapuolille oman tuotannon sijaan.

Näin ollen Disney Infinity 3.0: Play Without Limits jää viimeiseksi sarjansa peliksi. Siihen on vielä kesän aikana tulossa lisäsisältöä Alice Through the Looking Glass ja Finding Dory -elokuvien myötä, mutta sen jälkeen Avalanche Software sulkee kokonaan ovensa. Studion sulkemisen myötä 300 henkilöä joutuu hankkimaan uuden työpaikan.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Disney Infinity 3.0: Marvel BattlegroundsScore

Disney Infinity 3.0: Marvel Battlegrounds

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Disneyn ja sarjakuvajulkaisija Marvelin yhteiselo on käynnistynyt jo aiemmin, ja jatkoa seuraa nyt Infinity 3.0 -alustalla. Perinteisten juonellisten kampanjoiden sijaan luvassa on sen sijaan jotain hieman erilaista.



Ladataan seuraavaa sisältöä