Suomi
Gamereactor
uutiset
Blood Bowl 2

Kehittäjät tuovat Blood Bowl 2:n aloituspotkuihin täysin uutta verta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cyanide työstää kuumeisesti jatko-osaa Blood Bowlille, joka tuo tämän klassisen lautapelin ensi kertaa myös konsolipelaajien ulottuville. Kehittäjien uusimmassa blogissa he kertovat uuden osan aloituspotkuista.

Lautapeliä tai tietokoneilla ensimmäistä Blood Bowlia pelanneet tietävät, että aloituspotkun aikana voi tapahtua mitä kummallisempia asioita. Fanit saattavat esimerkiksi uhkailla tuomaria, jonka johdosta hän ei uskalla lähettää yhtään pelaajaa jäähylle. Tai ehkä yleisöstä heitetään kivimurikka jonkin pelaajan kuuppaan. Näitä tapahtumia on alkuperäisessä lautapelissä yhteensä 11 kappaletta, mutta nyt Cyanide tuo pelin kampanjaan kuusi uutta tapausta. Esimerkiksi helikopteri saattaa rysähtää kenttään, jonka johdosta se sytyttää osan nurmesta palamaan.

Blood Bowl 2 julkaistaan lokakuussa PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Onko kyseinen peli sinulle tuttu ja mikä on lempijoukkueesi?

Blood Bowl 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Blood Bowl 2Score

Blood Bowl 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Cyanide tarjoilee fantsujefua tutussa, aiempaa kauniimmassa paketissa.

0
Epäkuolleet laahustivat Blood Bowl 2:een

Epäkuolleet laahustivat Blood Bowl 2:een

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Blood Bowl 2 on saanut jälleen uuden joukkueen valikoimaansa. Cyanide Studiosin fantasiarugbyn uusi joukkue on Necromantic, joka koostuu zombeista, ghouleista,...



Ladataan seuraavaa sisältöä