Suomi
Gamereactor
uutiset
Child of Light

Ubisoft suunnittelee paluuta Child of Lightin vesivärimaailmaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valon lapsen seikkailun ohjaajalla on iloisia uutisia kaikille, jotka toivoivat palaavansa tulevaisuudessa tähän satumaiseen valtakuntaan. Patrick Plourden Twitterissä julkaisemassa viestissä todetaan, että heillä on tällä hetkellä kehitteillä useita pelin maailmaan sijoittuvia projekteja. Hän ei vahvista millään tavalla suoraa jatko-osaa, mutta on mielenkiintoista nähdä millaisia pelejä on luvassa. Nojataanko niissä ensimmäisessä osassa esiteltyihin mekaniikkoihin, vai näemmekö jotain täysin uutta? Plourde lupaa lisää informaatiota "pian".

Viime vuonna julkaistu Child of Light oli hurmaavan näköinen roolipeli, ja kaiken lisäksi se onnistui valloittamaan kriitikoiden lisäksi myös pelaajat. Gamereactorin marraskuisessa uutisessa kerrottiin pelin olleen tuottoisa sijoitus Ubisoftille. Peli on tässä kuussa tarjolla ilmaiseksi Xbox Liven kultajäsenille, joten kannattaa käydä nappaamassa se talteen.

Child of Light
Child of Lightin dialogi perustui hauskasti riimittelyyn.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Child of LightScore

Child of Light

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Runomuodossa lausutut repliikit, melankoliset melodiat ja satumaiset henkilöt onnistuvat tempaamaan mukaan Auroran seikkailuun.



Ladataan seuraavaa sisältöä