Suomi
Gamereactor
uutiset
Batman: Arkham City

Rocksteadyn kaikki Batmanit saatetaan nähdä PS4:llä ja Xbox Onella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorissa uutisoitiin eilen, että Batman: Arkhan Knightin julkaisu viivästyy noin kolmella viikolla. Lehdistötiedotteen mukaan Rocksteady haluaa varmistaa, että trilogian odotettu päätösosa on mahdollisimman laadukas heti julkaisussaan. Nyt liikkeellä on myös huhuja, ettei se olisi ainoa PS4:llä ja Xbox Onella tänä vuonna nähtävä Batman-peli. IGN:n Italian sivusto raportoi alkuviikosta, että sekä Arkham Asylum että Arkham City olisivat tulossa syksyllä Microsoftin ja Sonyn uusimmille konsoleille.

Jos huhu vain pitää paikkansa, näyttäisi Lepakkomiehen ystäville olevan tiedossa paljon pelattavaa tämän vuoden aikana. Rocksteadyn trilogian ensimmäiset osat ovat saaneet hyviä arvosanoja kautta linjan, ja etenkin Batman: Arkham Cityä pidetään tähän mennessä trilogian parhaana osana. Kesäkuun lopussa näemme pitääkö se edelleen paikkansa vai viekö Arkham Knight sarjan uudelle tasolle.

Batman: Arkham City

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rocksteady Studiosin Batman-sarja jatkuu entistä avoimemmassa kaupunkiympäristössä, joka kuhisee sarjakuvista tuttuja konnia. Suurempi mittakaava ei onneksi vähennä tippaakaan pelin tiiviistä tunnelmasta.



Ladataan seuraavaa sisältöä