Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 4

Battlefield 4:n neljäs lisäosa lähestyy - tässä paketin sisältö

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 4:n neljäs lisäosa Dragon's Teeth on tulossa tänä kesänä, ja EA on vahvistanut paketin sisällön. Lisäosan pihvinä tirisee neljä uutta moninpelikenttää, jotka sijoittuvat Aasian suurkaupunkeihin. Höysteeksi luvataan viisi täysin uutta asetta, ballistinen suojakilpi, kauko-ohjattava R.A.W.R.-tykkiasema, uusi Chain Link -pelimoodi ja 10 uutta assignmentia.

Kentät ovat nimeltään Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda ja Sunken Dragon. Viimeksi mainittu sijoittuu järvelle, jonka voi kuivattaa kesken matsin.

Chain Link -moodissa taistellaan hieman Conquestin tavoin valloituspisteistä, mutta pisteitä kerätään ketjuttamalla näitä pisteitä yhteen.

Kyseessä on neljäs viidestä lisäosasta. Premium-tilaus takaa kahden viikon etuoikeuden lisäriin. Tarkka julkaisupäivä on vielä hämärän peitossa.

Battlefield 4 on kärsinyt julkaisunsa jälkeen lukuisista teknisistä ongelmista, mutta bugeja ja nettikoodia on paranneltu päivityksillä. Viimeisin päivitys ilmestyi pari viikkoa sitten.

Battlefield 4
Kuvassa ballistinen kilpi.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Battlefield 4 - China RisingScore

Battlefield 4 - China Rising

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Uuden Battlefieldin mukana seuraavat väistämättä uudet karttapaketit. Niistä ensimmäisenä rantautui China Rising.

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Taistelu vuoden parhaan sotapelin tittelistä käy kuumana. Dice lyö tiskiin vakuuttavan moninpelin, mutta yksinpeliksi Battlefield 4:stä ei ole.



Ladataan seuraavaa sisältöä