Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Näin Gamespyn alasajo vaikuttaa Rockstarin peleihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamespy-palvelu ajetaan alas kuukauden kuluttua, minkä tiedetään vaikuttavan lukuisiin vanhempiin nettipeleihin. Aiemmin Rockstarin Red Dead Redemptionin ja Grand Theft Auto IV:n kerrottiin säästyvän sulkemisilta, mutta tuore tiedote paljastaa, että peleihin kohdistuu pienempiä muutoksia.

Vaikka varsinaiset nettipelit eivät näistä peleistä katoa, molemmat menettävät tulostaulunsa Playstation 3:lla ja webin Social Clubissa.

Max Payne 3 säästyy muutoksilta muilla alustoilla paitsi Macilla, jolla poistetaan nettipeli. Midnight Club: Los Angeles puolestaan menettää nettipelin Playstation 3:lla, mutta ei muilla alustoilla.

Kaikilta osin nettipelit ja tulospalvelut suljetaan Grand Theft Auto: Chinatown Warsissa (DS, PSP), Beateratorissa ja Midnight Club 3: Dub Editionissa.

Uusi Grand Theft Auto V (ja GTA Online) ei onneksi kärsi menetyksiä.

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...



Ladataan seuraavaa sisältöä