Suomi
Gamereactor
uutiset
Overlord II

Kolme uutta Overlord-peliä

Pikkupiruja kaikille pelilaitteille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on tiedottanut jatkavansa ja laajentavansa Overlord-toimintastrategiapeliä peräti kolmen pelin voimin. Pc:lle, Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle julkaistava Overlord II on suoraa jatkoa ensimmäiselle Overlordille. Overlord II:ssa pelaajan ohjaama pahiskunkku saa vastaansa Rooman imperiumia muistuttavan mahtivaltakunnan. Kovaa vastustajaa kuritetaan uusilla pikkupiru-alamaisilla, jotka osaavat nyt mm. ratsastaa susilla ja muilla elukoilla. Samalla koko pikkupirujen pelimekaniikka on uusittu, joskin huumorimielellä toteutetut pikku-ukot tekevät edelleen kaiken, mihin pelaaja laumansa komentaa.
Wiille tehtävä Overlord Dark Legend on toimintapeli, jossa nuori Overlord seikkailee ensimmäisen Overlord-pelin tapahtumia edeltävässä ajassa. Wii-kaukosäätimellä voi mm. poimia pikkupiruja, ravistella niihin räjähtävää Overlord-voimaa ja pommittaa sitten vihollisia hengiltä. Peliä kehittää Climax-studio ja tarinasta vastaa Mirror's Edgeäkin kynäillyt Rhianna Pratchett.
DS:lle kehitettävä Overlord Minions on niin ikään Climaxin kehittämä ongelmanratkaisu- ja toimintapeli. Giblet, Blaze, Stench ja Zap -nimiset pikkupirut toimivat Gnarl-ylipirun alaisuudessa ja torjuvat lohikäärmeihmisten valtaannousuun tähtäävää Kindred-kulttia, siis kilpailevia pahiksia. DS-Overlordin luvataan tarjoavan sarjakuvatyylistä, fyysistä komiikkaa.

Overlord IIOverlord IIOverlord IIOverlord II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overlord IIScore

Overlord II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Jukka tykkäsi Overlord II:n pahistelun nysväämisestä ja vapaasta etenemistahdista, vaikka pikkufibat ärsyttivätkin.

0
Overlord II

Overlord II

ENNAKKO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Jukka leikki pahaa poikaa parin päivän ajan. Jättikö julmistelu mieheen traumat, vai oliko ilkeily terapeuttisen hauskaa puuhaa?



Ladataan seuraavaa sisältöä