Suomi

Forza 5

  • Lähettäjä: juvis

Miksiköhän minulla forza 5:n grafiikka ei vastaa läheskään samaa mitä esim noi kuvan kaappaus kuvat? Tv:i on samsung 50" smart led 3d kuvaa voisi melkeen verrata forza 4:een

Vastaus

Olisi tietysti hyvä tietää, miltä osin se ei näytä vastaavan ja puhutaanko nyt pelikuvista vai mainoskuvista (jotka ovat yleensä paranneltuja).

Kannattaa kuitenkin ensimmäisenä tarkistaa, että Xbox Onen asetuksista on valittu 1080p:n kuvatila ja tv:ssä ei ole ylimääräisiä kuvanparannustekniikoita käytössä. Kuvanparannus voi keinotekoisesti terävöittää kuvaa, mikä itse asiassa yleensä heikentää pelien ulkoasua. Xbox Onessa on interaktiivinen tv:n kalibrointiopas, joka auttaa asetusten määrittelyssä.

Forza 5:ssä, kuten Gran Turismoissa, kuvanlaatu vaihtelee tilanteen mukaan. Photo-moodissa otetut kuvat käsitellään virheettömiksi pitkällä renderointiajalla. Uusinnoissa ja esittelytiloissa käytetään korkeimpia kuva-asetuksia 30 kuvan ruudunpäivityksellä. Itse ajotilanteessa taas ruudunpäivitys maksimoidaan 60 kuvaan sekunnissa.

Ajotilanteessa on siis normaalia nähdä vähän heikkolaatuisempia automalleja ja enemmän sahalaitoja kuin muualla pelissä. Forza 4:n tasoa grafiikan ei silti missään tilanteessa pitäisi olla.

Kysy kysymys toimitukselle
  • - Valitsemme itse mihin kirjeisiin vastaamme, ja teemme parhaamme vastataksemme mahdollisimman moneen kirjeeseen päivittäin. Roskapostin lähettäminen ja jatkuvat kyselyt miksi emme vastaa juuri sinun kirjeeseesi johtavat palvelusta sulkemiseen.
  • - Älä kysele mitä pidämme pelistä X tai Y, vaan lue pelin arvio arvioarkistostamme.
  • - Kaikki kirjeet joiden otsikko on tyyppiä "Koska?" tai "Moi!" lentävät suoraan roskikseen. Järkevä otsikko lisää huomattavasti vaustauksen saamisen todennäköisyyttä.
  • - Korjailemme kirjeitä ennen julkaisua. Mitä vähemmän korjattavaa löytyy, sitä todennäköisemmin kirjeesi julkaistaan. Tarkista siis oikeinkirjoituksesti ainakin kerran ennen kirjeen lähettämistä.
  • - Tarkista hakutoiminnolla onko kysymykseesi vastattu jo aiemmin. Olemme vastanneet 50000 kirjeeseen, joten se on mahdollista.
etukäteen kiittäen

/Jaakko Maaniemi, päätoimittaja

Kirjeet