Suomi
Gamereactor
ennakot
Wasteland Angel

Wasteland Angel

Kotkalaisen Octane Gamesin ensimmäinen peli sijoittuu radioaktiiviseen tulevaisuuteen, jossa toivo tulee yhden kaunottaren ja tämän raskaasti aseistetun auton muodossa. Mika testasi ennakkoversiota.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelimallinsa Wasteland Angel on ottanut emoyhtiö Nitro Gamesin Woody Twolegsista. Yläviistosta kuvatun kentän keskustaa hallitsee ydinsodasta eloonjääneiden onnettomien hökkelikylä, jota julmat orjuuttajat ja mutantit käyvät autoillaan verottamassa. Näitä vihollisten aaltoja pysäytetään viritellyllä ajopelillä, jonka konepeltiä koristavat jykevät gatling-tykit. Kun tavallista roskaväkeä on saatu riittämiin harvennettua, odottavat Enkeliä luonnollisesti tyystin överiksi vedetyt pomovihulaiset.

Wasteland AngelWasteland Angel

Kyseessä on arcade-henkinen peli, jota ei olla turhalla realismilla pilattu. Enkelin auto kääntyy tarpeen mukaan vaikka pennin päällä, ja vihollisiin kestää törmäillä sydämensä kyllyydestä. Näiden tuhoaminen palkitsee pelaajaa erinäisten boostereiden ja lisäaseiden lisäksi alati kasvavalla pistekertoimella. Wasteland Angel onkin suorastaan tehty huippupisteitä jahtaaville pelaajille, jotka haluavat kilpailla verkon pistetauluilla.

Välillä pakkaa sekoitetaan esimerkiksi heittämällä perspektiivi suoraan oman auton sisälle erityisen lisäkentän ajaksi. Kokemus on enemmän vanhaa Carmageddonia kuin Gran Turismoa, mutta yksinkertaiset grafiikat ajavat asiansa täydellisesti, ja vaihtelu pitää homman tuoreena. Muuten Wasteland Angelin grafiikat ovat oivallisia ja tuovat todellakin mieleen vanhat pelihallien pelit. Erilaiset viholliset tunnistaa helposti toisistaan nopeassakin vauhdissa, ja tämä tuleekin tarpeeseen koska kaikilla näillä yksiköillä on omat taktiikkansa.

Tämä on mainos:
Wasteland Angel

Pelituntuma on puolestaan oivallisen sulava, ja vauhtia on helppo pitää yllä tiukoissakin tilanteissa. Tämä vaivaton fiilis menee yksiin pelin rokkaavan taustamusiikin kanssa, ja kokemus on yksinkertaisesti rempseän hupaisa. Aivan kreisihuumoriin ei silti olla sorruttu, onhan aiheena ydinsodanjälkeinen maailma.

Wasteland Angel on hauska pieni peli, josta tulevat varmasti nauttimaan niin puhtaasti casual-pelaaja kuin pistehirmu arcadenarkkarikin. Se tulee digitaaliseen jakeluun vielä tämän kesän aikana, luvatusti edulliseen hintaan.

Wasteland AngelWasteland Angel
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Wasteland Angel

Wasteland Angel

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Octane Gamesin esikoinen vie radioaktiiviseen tulevaisuuteen, jossa toivo tulee kaunottaren ja tämän aseistetun auton muodossa.



Ladataan seuraavaa sisältöä