Suomi
Gamereactor
ennakot
Lego Marvel Super Heroes 2

Lego Marvel Super Heroes 2

Se oli vain ajan kysymys.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäisen Lego Marvel Super Heroesin aloittaman tarinan jatko on ollut pitkään tekeillä, mutta pian se on tulossa. Keskeinena teemana tulee jatko-osassa olemaan aika.

Lego Dimensionsin malliin TT Games sekoittaa yhteen ja samaan pakettiin erilaisia lego-maailmoja. Lego Marvel Super Heroes 2 sekoittaa Marvelin sankareita erilaisten historiallisten aikakausien kanssa. He kohtaavat jopa menneisyyden versioita itsestään. Käytännössä tästä seuraa hyvin runsaasti erilaisia hahmoja avattavaksi pelin kuluessa. Digitaalisten hahmojen kerääminen on aina ollut yksi legopelien keskeisistä elementeistä.

Tarinassa on kavalkadi perinteisiä Marvel-hahmoja mukaan lukien jengiä myös The Guardians of the Galaxysta. Hyvien heppujen on määrä pysäyttää Kang the Conquererin pahat aikeet, joka tekee ilkeyksiä itse ajalla. Tekijöiden kuvauksesta päätellen tarina on onnistuttu nivomaan hyvin yhteen Marvelin kuvioiden kanssa.

Aikaan keskittyminen mahdollistaa muutaman uuden pelimekaanisen ratkaisun mukaan ottamisen. Erilaisten ulottuvuusporttien läpi kulkemisen lisäksi aikaa voi kelata eteen- tai taaksepäin sekä toiminnallisissa että pulmallisissa tehtävissä. Tarinan yhteen linkittävä avoin maailma koostuu näin ollen useista Marvel-todellisuuksista, joita näyttäisi olevan yhteensä peräti 18. Nähdyssä pätkässä heilui ainakin viikinkejä ja lehmipaimenia.

Tämä on mainos:

Tekijöiden mukaan nuoremmat pelaajat pyritään pitämään aiempaa monimutkaisemman tarinan mukana korostamalla kentistä olennaisia paikkoja, ja kehottamalla pitämään ne mielessä ennen loppupuolella odottavaa yllätystä. Pahikseksi valittiin Kang juuri siksi, että se mahdollistaa melkein minkä tahansa asian toteuttamisen villistä lännestä keskiajan Englantiin saakka.

Hauskuus on tietenkin subjektiivinen kokemus. Legopeleistä nauttiminen on aina edellyttänyt pitämistä yksinkertaisesta tasoloikasta ja keveistä pulmista. Näiden asioiden suhteen Lego Marvel Super Heroes 2 ei muuta tuttua formaattia. Jokaisella sankarilla on omat kykynsä, ja usein käsillä oleva tilanne edellyttää eri hahmojen kykyjen kokeilemista.

Jo totutun mallin mukaisesti aina ei ole selvää, mitä pelaajan odotetaan tekevän. Testatussa pätkässä oli pomotaisto, jonka aikana ruutu oli niin täynnä kaikenlaisia visuaalisia tehokeinoja, että se varsinainen tehtävä hukkui informaatioähkyn alle. Yleensä peli kuitenkin sujuu varsin mallikkaasti, joten ajoittaisista jumiin jäämisen hetkistä ei viitsi kovinkaan äänekkäästi valittaa.

Ulkoisesti Lego Marvel Super Heroes 2 näyttää jälleen yhdeltä pätevältä osalta legopelien sarjassa. Peli on määrä julkaista PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille, joten edellisen polven konsolit eivät ole hidastamassa graafista loistoa. Julkaisun on määrä tapahtua 17. marraskuuta.

Tämä on mainos:
Lego Marvel Super Heroes 2Lego Marvel Super Heroes 2Lego Marvel Super Heroes 2Lego Marvel Super Heroes 2
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä